Despre călător informat

Cum a apărut Călător Informat și drumul evoluții acestuia.
Citește mai departe
Sunt Diana Panaghiu și mi-am vândut sufletul acestui blog.😀 Hai să începem cu începutul.

Prin 2021 deja absolvisem colegiul cu diploma de studii în turism.

În acel moment am înțeles că alegerea domeniului pe care l-am studiat 4 ani de zile, Nu a fost în zadar. Eram mândră de mine și de rezultatele mele.

Da. Aveam ambiții mari în faptul ca să mă dezvolt în acest domeniu mai mult.

Dar șansele erau ZERO pe atunci. Istoria e prea lungă și tot ce pot să vă zic e că am reușit să dobândesc 2,5 ani de practică în acest domeniu ca agent de vânzări (bilete de avion, pachete turistice, asigurări, etc.)
Pe la sfârșitul primăverii 2022, am demisionat de la ultimul meu job. Ce ușurare a fost! Dar în schimb, timp de un an am avut posibilitatea să mă focusez mai mult pe dezvoltarea personală, pe sănătate și să încerc să-mi dezvolt alte skill-uri în domeniul online.

De la copywriter până la design graphic. Eșec total. Chiar dacă învățasem unele chestii tehnice, oricum nu-mi găseam locul, nu-mi plăcea nimic și nu mă regăseam însuși pe mine.

Viața zilnic îmi punea provocări noi și grele. Gândurile dansau în mintea mea ca un roi de albine. Am început să mă scufund într-o neîncredere în sine. Evitam deja să mai fac și sport. Am început să mănânc prost și să nu duc contul de nimic. Era un HAOS adevărat în viața mea.

Doar, și doar unui singur om de pe această planetă îi sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce m-a învățat și pentru faptul că m-a salvat de 2 ori din cele mai proaste perioade din viața mea.
Când m-am întors din ultima mea vacanță din Grecia,..m-am întors un alt om. Acea călătorie m-a făcut să mă renasc din nou. Am înțeles că doar disciplina și munca o să mă poată aduce mai aproape de Cine Sunt Eu. 

Mi-am alungat gândurile obsesive și convingerile greșite care mă trăgeau în jos. Mi-am organizat și planificat următorii 5 ani din viața mea cu scopurile și acțiunile pe care le am de făcut. Și odată cu asta mi-a venit o mulțimea de idei geniale.
Prima idee a fost să creez acest blog pentru toți oamenii care au nevoie să fie informați înainte să plece în călătorii.

Din obsesia mea de a face ceva util pentru oameni, nu avea cum să fie altfel.

Vreau ca acest blog să vă servească pe tot parcursul vieții voastre. Să vă inspire și să vă motiveze de a cunoaște locuri și oameni noi.

Credeți-mă, odată cu fiecare călătorie o să vă renașteți din nou. Călătoria este cel mai puternic antidot pentru depresie, pentru frica de necunoscut și pentru subaprecierea personală.

Închipuiți-vă că într-un alt colț al lumii a-ți putea întâlni oameni și experiențe noi care vă vor schimba gândirea și viața la 180 de grade.

E incredibil!

De ce Călător Informat?

Fiindcă alte denumiri erau deja ocupate.😄 Iar denumirea de Călător Informat este perfect potrivită pentru intențiile mele. Promit să am grijă de acest blog ca de corpul meu.

Să-i fac mai des actualizări de informație că să nu rămână nimeni în urmă. Vom înainta odată cu lumea! Vă rog doar să aveți puțină răbdare până voi încărca toată informația necesară.

După ideea aceasta cu CALATOR INFORMAT…

Am realizat că eu defapt atât de multe pot face. Îmi place să scriu, îmi place să creez conținut…

Astfel am decis că veniturile mele vor depinde de profesia SOCIAL MEDIA MANAGER.

Cu ce îi pot ajuta pe potențialii clienți? Pot face ceea ce alții nu ar avea curajul sau abilitatea necesară pentru asta.

Află mai departe pe contul meu de instagram.
crossmenu